Over ons

Begonnen tijdens een schitterend nieuw jaar 2013.Inmiddels zijn we al heel wat verder en hebben we al een grote gasten- en vriendenkring opgebouwd. Charlie is gespecialiseerd in het leveren van waterpijpen, tapas en heerlijke gerechten. Neem gerust een kijkje in onze menukaart.

Wanner de avond valt en de Botermarkt gezelliger wordt, komen bij ons de waterpijpen omhoog. Onze waterpijp specialist maakt voor iedereen een smaak naar wens. Zo kunt u kiezen uit: meloen, appel, mint, kersen en natuurlijk nog veel meer. Ook kunt u deze smaken mengen om een unieke rook ervaring te creèren

Altijd Gezellig Bij ons is het altijd gezellig en sfeervol. Er draait altijd wel muziek op de achtergrond en de juiste verlichting zorgt ervoor dat uw altijd een warm gevoel heeft bij ons. Voor een hapje, drankje of waterpijp bent u bij ons tot het juiste adres!

Waterpijp

Oorspronkelijk kwam de waterpijp uit India , maar toen was hij nog in zijn meest primitieve vorm: een kokosnoot, maar het principe van vandaag is hetzelfde gebleven. De waterpijp wordt alsmaar populairder bij ons en is een onmisbaar object geworden.

De waterpijp is een oude manier van roken dat 900 jaar geleden is ontstaan in het Midden-Oosten. Het principe van de waterpijp is om via een buisje, door water afgekoelde lucht in te ademen. De smaaktabak dat in het kopje van de waterpijp ligt, wordt verbrand door een bovenliggend kooltje dat afgesloten is met een stukje zilverpapier zodat de rook enkel via het buisje kan ontsnappen. Er zijn verschillende smaken die je kan roken met de waterpijp.